• Irasidus
    #40
    - Vagyis azt sem tudod, honnan tudsz valamit, csak gyanítod? Ez nem tudás, és főleg nem válasz a kérdésemre. Utánanéztem a PETAnak, ők még azt is ellenzik ha megnyírják a birkákat, és nem mellesleg egy ALF nevű terrorista szervezettet pénzelnek... Tehát, egy terrorszervezetet támogató nyilvánvalóan a csillagokat is lehazudó sötétzöld szervezet nyilatkozatait ismételgeted, altátmászás nélkül. Vigyük tovább a kérdést, nekik mi a bizonyítékuk?

    - az EPSKIN teszt fototoxicitást, maró és irritáció vizsgál, és néhány esetben igényel állati szövet is. Hoppá! De, mint már kétszer leírtam neked, soha az életben nem helyettesítheti egy összetett szervezet működését, mert teljesen másképpen működik. Az allergia meg egy kicsit összetettebb dolog mint a bőrirritáció.

    - igen, lehet embereken is tesztelni, de genetikai vizsgálatokat egyáltalán nem, a teljes vagy részbeni szervezetre gyakorolt hatásokat sem, vagy erős, mondjuk idegrendszerre ható gyógyszert, vagy konkrét álltani kutatás sem fognak embereken tesztelni, és sajnos a EPSKIN emberi bőrutánzat nem mond semmit erről!

    - tudom, hogy sok dolgot nem teszteltek állatokon, és nem is szükséges, többek között egy új kolbászreceptet, vagy egy traktort sem. De vajon te mire gondolhatsz...?

    - azért állítottam, hogy nem mondasz igazat, mert én viszont ismerek több embert is akik valóban laborban dolgoznak, állatokkal. Láttam és egyáltalán nem így zajlik ahogy PETA állítja. Elképesztően butaság, hogy szerinted közelébe se engednek a laboroknak. Elárulom de. Hova szernél elmenni, kérjek neked időpontot?

    - googlizd ki, hogyan kell sejtenyészet csinálni (egyetemen hallgatók csinálják, de emlékeim szerint még középiskolában is csináltunk), úgy látom te tárgyi tévedésben vagy: az EPSKIN teszt a drága, nem a sejtenyészet, mint minden laborvizsgálat! Ne keverd!

    - egy kozmetikai gyárban nincsenek állatkísérletek, ott kozmetikai szereket gyártanak! Állatkísérletet - hivatalosan - csak laborban lehet elvégezni, márpedig engedély kell rájuk.

    - Eddig úgy általában a kozmetikai célú állatkísérletek ellen tiltakoztál, vagy félre értettelek? De, ha most jól értelek neked a Kínai szabályozás hiányával van bajod igazából? Bevallom, elég hiányosak a Kínai törvényekből az ilyen irányú ismerteim, tudnál erről valami dokumentumot is mutatni, vagy csak igaz, mert Kína és ezt mindenki tudja, vagy csak a PETA tudja ...