• Irasidus
    #36
    Még mindig nem árultad el, honnan szedted a 90%-ot. Egyébként nézz utána, mert például allergiás reakciót sem lehet sejtenyészetet tesztelni. Meg úgy általában, egy összetett szervezetre másképpen hat egy anyag, mint egy sejttenyészetre. Másképpen működik. Egy kicsi biológiát nem ártana magadba szívni... Szóval a kozmetikai termékeket nem kell állatokon tesztelni, de magunkra rögtön kenhetjük? Értem.

    Amúgy meg inkább gyulladjon be egy nyuszinak szeme egy szemfestéktől, mint az anyám, feleségem, lányom vakuljon meg egy életre. Mellesleg egy valódi laborban - állandó - állatorvosi felügyelet mellet végzik ezeket a teszteket, de egy ember mellet nincs állandóan orvosi felügyelet... Ha a feleséged ilyen helyen dolgozik, akkor tudhatnád, hogy mennyire nincs igazad - de szerintem csak kamuztál. Ezek a pontok amiket írtál, valójában sötétzöld szervezetek hazugságai, amivel jól átmosták az agyadat. Miért nem tájékozódsz első kézből, miért nem mész el egy ilyen helyre? Nem tilos.

    Azért vicces, hogy szerinted egy sejtenyészet drágább, mint egy majom. Tudod mennyibe kerül egy majom, nem. Tudod, mennyibe kerül etetni már csak pár tucatot is, nem. És tudod milyen egyszerű sejtészeszet csinálni, nem. Tényészdobozok kellenek hozzá, meg néhány sejt, és ennyi. Most komolyan, elhiszed ezeket az ökörségeket? Amúgy a majmok nagyon rossz példa, mert - legalábbis a fejlett világban - engedély köteles, és szigorú szabályok vonatkoznak a főemlősökkel végzett kísérletekre. Többek között fájdalmat nem okozhatsz, és nem ölheted meg. Amiket te látsz képek, azok nem laborkísérletek, hanem epecsapolás és hasonló agyrém amit a kínai kuruzslásban használnak. Az ilyen ellen fel kell lépni, de ez megint más! Érted, más!