lestyanrobi#8
Az, hogy akárhogyan forgathatod-foghatod a kontrollert és olyan testhelyzetből irányítod, ahogy akarod, eléggé nagy plusz kényelmet ad. Ahhoz, hogy hasonlót érj el bill+egérrel hosszútávon, elég körültekintően kell kiválasztanod az összes környezeti elemet is, mert nem lehet akármilyen testhelyzetet felvenni hosszútávon. Magas asztal nem jó, alacsony asztal nem jó, szék olyan legyen amiben nem akarsz fészkelődni (rohadtul drága egy jó szék, hacsak nem találsz tök véletlen egy olyat, ami rád van öntve, ilyet még nem láttam!) és ezek legyenek jól beállítva egymáshoz képest is. Aztán egy jó egér 10 ezertől kezdődik, mondom ezt úgy, hogy sokmindent kipróbáltam már és a mostanit 6 ezerért vettem. (Vagy csak én vagyok ennyire nagy igényű?)
A maroknyi kontroller egyébként azért maroknyi, mert marokba kell :) Nekem nagyon kényelmes, pont kézreesik (gondolom nem mindenkinek).
Persze amit mondasz, egyszer nálam is meg fog, vagy meg akar majd valósulni, csak ahhoz mindent le kell cserélni és jó nagy pénzt rákölteni. Na akkor azt mondom, hogy igazad volt, addig irigykedek, mert egyelőre nem megoldható nálam az a kényelem és sok más embernél se.