• Sir Quno Jedi
    #13
    http://electroauto.hu/hu/termekek/szemelyszallitas/emt48

    Láthatjátok, hogy mekkora utat meg lehet tenni egy nem is olyan könnyű járművel, egy nem is túl nagy aksival (és itt órákról van szó).

    Ne feledjátek, hogy egy párszáz kilót elcipelő exoskeletonba/páncélba belefér még egy fél mázsányi aksi is, ha muszáj.

    Maximum azt csinálják, hogy a szerkezeti elemekbe rejtik az aksikat, hiszen pl. egy ipad is egy bazi nagy akis, rajta néhány nyák és kijelző. Ha itt beleépítik a rudazatokba, merevítésekbe, lemezek alá, stb. szépen elosztva az aksikat, az egyrészt megoldja azt a problémát, hogy ha érül az aksi(k egy része), attól a cucc még megy tovább, nem áll le, hiszen van még mindig tartalékja. A súlyeloszlás is sokkal jobb lesz így.

    Ahogy itt már felvetették ez egy rohamöltözet. Ülnek a csapatszállítóban és töltésen vannak, ledobják őket ejtőernyővel, vagy kiszállnak, ha szárazföldi cucc és harcolnak egy fél órát-órát, majd visszaspuri és kivpnás (esetleg átszállás másik, immár efltölött armorba és akció tovább, a régi meg töltésen marad a csapatszállítóban). Vihetnek mobil aksikat, töltőállomást/generátort, vagy töltő állomásokat hurcibáló szállító"kutyákat" (ugye ez is kész van nekik, ügyes kis robik). Meg ha csak simán dekkolnak, kempelnek, akkor nem is fogyaszt sokat a páncél.

    Egy megfelelően felpáncélozott nehézgyalogságnak számos előnye van egy bevetésen! Láthattuk a T600-as szereplését a Terminator 4-ben az elején a városban! :DDDD