• e57
    #320
    Nem volt szándékomban kizárólag a kereszténységre vetíteni a magyar nyelv hordképességét, hiszen az, hogy a teremtésben részt veszünk-e, vagy ellene dolgozunk, az nem feltétlenül kereszténység függő.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként bizonyos értelemben mégis, de ez neked túl bonyolult lenne most. Még tanulni kellene alapismereteket hozzá. (Ezt nem gúnyolódásnak szántam. Pár alapismeretet manapság nem tanítanak iskolában. Ha az ember véletlen nem botlik bele, nem tudhat róla)


    A magyarság kapcsolata a kereszténységgel, egy nagyon nagy téma, ami már ezen a fórumon is számtalanszor elő került, és kivétel nélkül parttalan, értelmetlen veszekedéssé fajult. Nem hiszem, hogy most másként alakulna, így szerintem hiábavalóság erről vitát nyitni. Egyébként kulcsfontosságú dolog ezt a kérdést rendbe tenni.

    Végül igen, tényleg úgy érzem, hogy több közöm van a témához, mint neked vagy a kedves TV2 néző fórumozó társunknak, mivel én foglalkoztam a témával a fórumidőn kívül is.
    Fölösleges bebizonyítanotok, hogy figyeltetek tanórán, nem kell beidézgetnetek a tankönyveket, ismerem őket. Én is jártam iskolába.
    Más jellegű értelmes hozzászólást szívesen elolvasok.