• Shiny Copperpot
    #37
    Tekintettel arra, hogy a felsorolt anyagok nagy részét te is fogyasztod, vagy termelődik a szervezetedben, inkább "Egészségünkre!" :)

    "Hivatalosan természetes "eredetu" anyagoknak hívják a felsoroltakat, de ha tényleg azok is, olyan módosításokon estek át és olyan formában adagolják, hogy nem lehet természetesnek nevezni! Normál esetben azt a vizet sem innad meg, ha tudnád, honnan származik. ;)"
    Milyen módosításokon? Hőkezelték? Párolták? Milyen formában adagolták? Por, folyadék? Miért nem lehet természetesnek nevezni? Illetve akkor a kávét miért lehet? Normál esetben nem iszok vizet, mert nem szeretem az ízét... :) legalábbis annak, ami itt jön a csapból. Pedig azt tudom, hogy honnan származik. Az a víz honnan származik?

    Sajnos fogalmam sincs, hogy mi a szabályozás a ködös Albionban, de szerintem ha megfelelő a tájékoztatás és a szabályozás, akkor mindenki egye-igya azt, amit szeretne.

    Tényleg, ha már szóba került: te mit eszel Angliában? Tesco-s előkészített kaját? Gyorsétterem, kifőzde? Magadra főzöl ezo-bio-öko nyersanyagokból? Csak kíváncsiskodom, hogy mire fel ez a Rousseau-i hevület? :)