• Tetsuo
    #34
    Akkor újra:
    "A természettel elvileg sokmillió évig, fejlodtunk, változott fajunk, anyagcserénk, alkalmzkodtunk a kornyezetunkhoz.
    Sokmillió évig a kornyezetunkben levo szerves anyagokat fogyasztottuk, tapasztaltuk hatásait, egyutt éltunk az organikus kornyezettel egyfajta dinamikus egyensúlyban. Ez nagyon sokféle, változatos étrendet eredményezett es a jelenlegi emésztorendszerunket.
    A fozés, sutés, porkolés egy frissebb, újabb módosító tényezo, amihez már részben alkalmazkodtunk, át is alakult emésztorendszerunk.
    A legtobb novény eheto a mai ember szamára, bizonyos formában sot, a legtobb novény gyógyító hatású, de ezt sem ilyen egyszeru kijelenteni, mert ez kissé bonyolultabb. A lényeg, hogy a változatos novényi étrend szukséges az egészséges élethez, amit nem pótolhatunk laboratóriumi tenyészetekkel, kivonatokkal, kémiával."

    A rák eseten pedig általaban fontosabb tényezo a lelki állapot, mint a "karcinogén" anyagok, persze kivétel van. Majd ezt is olvashatod néhány év mulva orvosi szaklapokban...

    Jelen betegségeink tobbsége abból fakad, hogy elhagytuk a természetes kornyezetunket és laborkaját eszunk. Sajnos ez egy folyamat, ami nem állt meg.