• Jakuza1
    #134
    DE. Es ez nem is egyszer fordult elo.
    Aztan amikor leirtak, hogy az nem ugy van elkezdtel terelni, hogy mashogy kell ertelmezni stb.
    Mint amikor azt irtad, hogy Churchillnek semmi koze nincs, a "statisztikas" mondashoz es azt szerinted konkretan Goebbels mondta, mert nem tudtal leforditani egy egyszeru mondatot. :P

    Aztan amikor belinkeltem, hogy neki tulajdonitjak es ez mar csak igy is marad, kiveve par debil nemet tudosnak, aki azert mert nem talalta a az "angol statisztikai hivatalban" LOL ezt a mondast, mar ugy is gondolta nem is letezik, elkezdtel terelni. :P Pedig nem nem Goebbels mondta, tehat fingod nincs arrol.
    Mint ahogy arrol sem, hogy a TiBi hogyan mukodik es beirtal egy idiota Samsungos valaszt es fel se tudtad fogni a szoveg jelenteset.

    Vagy a "Szonoki bizonyitas hianya". :PPPP Ez is visz sok mindent.

    Mint ahogy hazudoztal az iraki vegyifegyvereknel, hogy neked van igazad, az amerikai biztonsagi hirszerzessel ellentetben.
    Az amerikai fegyverviselesrol ne is beszeljek, mikor bebofogted, hogy assault fegyvereket nem arulnak ott es a max tar kapacitas 8-12, aztan kozben meg azzal vegeztek ki az iskolasokat es utana vezette be az amerkai elnok nyomasara az assault fegyverek betiltasat es a tarmeret csokkenteset, ami miatt jol beegtel es utana meg jobban elkezdtel errol hazudozni, ahogy szoktal.

    Te egy olyan fereg vagy, akit szerintem napi szinten vertek mar az ovodaban is, de hogy rolad mintaznak az utalatoskepet, az biztos es odajarna mindenki kopkodni a hazudos szemelyiseged miatt.

    Ilyenkor mindg sajnalom, hogy egy ilyen retardalt kocsog gyerek mint te nem szemtol-szemben vitatkozik, hanem a nevtelenseg hmalyaba huzova, mert mar ugy vagott volna szajba a vitapartner, hogy meggondolnad nyolcszor utana, hogy hazudozz.