• levente68
    #132
    Sajnos, teljesen elfogyott a türelmem, pedig nem volt kevés, amennyit áldoztam rád.

    Teljesen menthetetlen vagy és ostoba. Főleg azért, mert azt hiszed még mindig, hogy a keveréssel elintézheted, hogy igaz legyen.

    Ezer cikkből idézhetsz, de te nem veszed észre, hogy az egyik cikk, amit linkeltél, ellentétes egyrészt azzal, ahogyan félrefordítottad, másrészt a védelmedre hozott másik cikkből idézettel is.

    Szóval: hozol egy cikket, félreértelmezed, majd hozol egy másikat, amelyik igazol.

    Látod a poént? Egyedül is elvitatkozol te szépen...

    Ütköztetsz még pár cikket? Várjuk, agyas!


    Ha meg az amnéziád segít abban, hogy elfelejtsd, melyik topikban hordtak el minden hülyének teljes joggal, azt ne próbáld elfelejteni, vagy ha mégis, hát ne csodálkozz, ha más meg emlékszik rá!

    Ugyanígy tagadtad a Titanium-os halandzsádat addig, amíg ki nem kerestem és idéztem, utána meg a szokásos módon gugliztad a cikkeket, amik szerinted a hülyeségedet, hozzá nem értésedet igazolni lettek volna képesek, de csak jobban beégtél tőle.

    Nem fogom kikeresni a grafikai ökörségedet, mert senki nem kíváncsi arra, hogy újra a beismerés helyett baromságokkal szard tele a topikot, ahogyan szoktad.

    Ha szerinted ily módon a dolog meg nem történtté tehető, hát, tőlem élj abban a hiszemben, itt a világos oldalon ettől semmi nem változik, ahogy nálad, a sötétség bugyraiban sem várható, hogy bármitől enyhülne az agyatlanságod.


    Ez jó retorikai bizonyításnak? Hahaha... nem? Sebaj, nem számít semmit, hogy hogyan próbálod magadat legalább magad előtt értelmesnek beállítani, hamvába holt próbálkozásaid egyike ez csak.