• levente68
    #111
    Ebben igazad is van, de itt már nem ez a téma, hanem az, hogy eme igenis mulatságosan piti ügyben mit akar punitúró jó szokásához híven hazudozással elérni.

    Pehelysúlyú problémából egy cikk próbál vihart kavarni, alátámasztásul citál egy csomó olyasmit, ami nem is áll meg, de egy a fontos, acsarkodjunk Samsung-ra mindenáron...

    Senkit nem érdekel ennyire ez, ha meg igen, akkor ácsi, a tárgyilagos szemlélő valahogy nem kizárólag Samu dolgain lovagol, hiszen van aljasság bőven.

    Én leírtam, nem kivétel Samu sem, de szánalmas már ez a szardobálás, főleg, hogy a cikk, aminél ezt tesszük messze nem erről szól, de paplanagyú barátunk már messze kanyarodott szánt szándékkal és célja az acsarkodáson túl nincs. Nem az igazságot keresi, mint látható: nem sikerült már vitáznia a régió kódról, így elkanyarodott a benchmark csalásokhoz.

    Aztán mikor ott kiderült, hogy megint inkább a tájékozatlansága uralkodik, mert egyrészt egy régi témáról remélte 'lerántani a leplet' újként, mert fingja nincs a dologról, másrészt az, hogy csúnyán benne van olyan cég is, aki Apple szopkodó, így pulikúró nem fogja ekézni azokat, dobta azt a témát is és mással jött elő.

    Abban meg félrefordítás miatt hülyeséget írt és most ezt mosdatgatja nagy erőkkel, flegmáskodva, amivel nem segíti ki magát az ezredik baromsága hálójából.

    Amúgy, régió kód probléma kiütve, van rá fizetős root nélküli és akár ingyenes, root jogot igénylő megoldás is.

    Ha nem baj, hogy az eredeti témára kanyarodom vissza...


    Természetesen ettől még Samsung szarjon sünt továbbra is!