• Szefmester
    Én is sokat olvasok, de vegyese, de az utóbbi időben csak readerről. Ezt a színes videós readert viszont megnézném, mert bár évekkel ezelőtt olvastam a Qualcomm Mirasol technológiájáról, meg hogy már csak licencelik... de mivel ehhez képest a az überolcsó tabletszutykokat veszik az emberek, jó hogy nem fejlődik a rendszer.

Sajnos úgy tűnik, hogy az emberek inkább vesznek olcsó vackokat amiket 2-3-4 óra után tölteni kelljen (csak mert jútyúb, meg fészbúkolni is tud) mintsem egy tartósabb akkumulátoros eszközt vegyenek.

Személyes tapasztalat. Nemrég kórházba kerültem, és bevittem a readert. Másfél könyvet olvastam el egy töltéssel. Ezt nem tudtam volna megcsinálni egy tablettel max ha viszek töltőt. Akkor meg miért ne vigyek egy laptopot? Jah hogy az már elég hülyén néz ki hogy valaki laptoppal van a kórházban?

Nagyon sajnálom hogy a Qualcomm feladta. Megértem, de sajnálom. Színes bistabil kijelző és videólejátszási sebességre képes volt. :( Csak épp nem túl olcsó a legolcsóbb lcd-khez képest.