• Alice Sabbat
    #57
    ..vagy elméleti példa a sok közül:

    Ha a GTAIV-hez készül egy optimalizálatlan átirat( ami megtörtént). Ez ösztönzőleg hat egyaránt a Konzolvásárlásra és a Pc bővítésre.(ilyen nagy név esetében)( pl m.juk épp ezért kap egy kis borítékot a R* a hardverfellerektől, hogy tegye ezt,(de ez összeesküvés elmélet szagú úgyhogy legyen fikció))

    .. ez hatással lesz a GTAV re mert mivel több embernek van konzolja nagyobb a konzoleladás+ ha készül egy évre rá egy jó pc átirat( a gta fanok-nak jobb a gépe előző szériaváltás miatt) mi fog történni? NŐ A WAREZ de mint az állat
    ergo ok hogy csökken a pc-s eladás de nő is a későbbi tendencia( tehát egyensúlyba hozza magát) viszont felkavarja az állóvizet és nő a konzolos
    eladás pl ka kiadnak egy limitált extrát hozzá pl

    (minden lépés veszteség rizikót is kockáztat), de--> ha a pozitív hozadéka(is) az őrület aminek eredményeképpen igényt gerjeszt a következő rész iránt és hiánycikket abból amit már 213423 szor eladtak.. ergó... GTA6 néven ránc felvarrva el lehet adni megint szinte tök ugyanazt ... szintén sikeresen, vagy sikeresebben ..

    Okoskodáson túl:

    Nekem furcsa lesz a emberek közötti váltogat(ósdi) ... :) magányos farkas típus vagyok játékokban .. de a látvány magáért beszél :)