• asysoft
    #23
    "előrelépés mértéke pedig nem óriási - a valamivel gyorsabb, immár 64 bites chip, a jobb kijelző, illetve az ujjlenyomat-olvasó valószínűleg nem jelent majd elegendő vonzerőt a riválisok által az év vége felé bemutatandó új zászlóshajókkal szemben.
    Igen, mert azok sokkal nagyobb horderejű újdonságokat fognak tartalmazni, mint például még nagyobb kijelző, még erősebb SoC, még több memória.
    Én sem értem a fanyalgókat. Bár az 5s nem váltja meg a világot, de azért komoly előrelépésnek tartom. ARMv8 előnyeit könnyebben ki lehet használni, mint +2 core-t (ha már itt tartunk, LITTLE.big-et hiányolom, bár az 1 milliárd tranzisztorban megbújhat 1-2 low-power core), OGL|ES 3.0 szélesebb körben elterjedhet általa (Android 4.3 elterjedéséig még el kell, hogy teljen némi idő), és főleg, ujjlenyomatolvasó is újdonságot jelent (kezelése ugye teljesen transzparens, ami korábbi megoldásokról nem mondható el).
    Én egyelőre kíváncsian várom a magyarországi árakat, bár gyanítom újfent rekordokat fog dönteni ebből a szempontból. Kár, hogy az iOS vált be nekem a legjobban...