• Tetsuo
    #9
    Ejj! Azt hittem, komolyabb emberekkel beszélgetek. ;)

    Az USA MINDENKIT megfigyel, akit tud. That's fact. Természetesen nem hagyná ki a buliból a saját állampolgárokat, a világért sem! Nem csak PRISM program van és nem csak NSA.
    A nem megakadályozott merényletek pedig, enyhén szólva gyanúsak. Statisztákkal, Moszad-ugynokokkel, teljesen eltéro tanuvallomásokkal, elhallgatott tényekkel, cenzúrázott hírekkel, hazug, hivatalos jelentésekkel.

    Na igen, Snowdent simán megolhetnék, de a srác azért bebiztosította magát, nameg az oroszok is kapnak tole infókat. Ha meg már nincs tobb a tarsolyban, akkor példát statuálnának vele, hiszen meg kell elozni a további hasonló eseteket.
    Ez a "buntetes" lehet, hogy nem is lesz igazi, csak a médiának kell hihetoen prezentálnia. A hírek egy (talán a nagy-) része kamu. A CNN, erdetileg a Sivatagi Vihar propagálására jott létre. Osama kurv@ra nem az volt, akit Pakisztánban megoltek... Minden mainstream legalább csúsztat és erosen cenzúráz. Sajnos ez is igaz.
    A felszín durva hazugság, de konnyen utána lehet járni legalább annak, hogy nem igazak a hírek, nem is kell nagyon titkolni, csak sulykolni a hazugságot napestig. A tobbség, a tomegpszichózis a lényeg. Egy elenyészo, gondolkodó/felébredt kisebbség nem zavar sok vizet, egy kontroll mellett, persze.
    Láthatjuk itt az sg-n is. :)