S.K.I.L.L - Special Force 2
-
Nos pár óra után összegezném a tapasztalataimat. Elég sokat toltam az A.V.A nevű f2p fps-t és a játék rendszere szerintem 100%-ban onnan lett áthúzva, amit csak pozitívumként tudnék felhozni, mivel egy jól átgondolt könnyen átlátható dolgot sikerült létrehozni. Ami szerintem alap lenne, sok f2p játékban mégsem lehet megcsinálni, hogy meglévő fegyvert, vagy adott esetben teljes felszereléseket nem lehet váltani, azt itt egy az egyben átvették A.V.A-ból, ami 5/5-ös megoldás. A fegyverek közül már az alapok is használhatóak, sőt... Egyelőre a snipernek nem sok értelmét látom, talán egy jó secondaryvel van haszna, egyébként betúrnak nagyon, mivel a mapok elég szűkre sikeredtek. A hitbox egyre szimpatikusabb, a fegyvereken azonban lehetne némi recoil, de a mai világban már megszoktam ezt a szintű nullrántást. Talán ez utóbbi ami egy picit zavar, egyébként szerintem remek móka ez a játék. Nagy hibákkal nem találkoztam cheaterekkel pedig egyáltalán nem. Ami picit mínusz, de erről a készítők nem tehetnek, hogy az első két órában kb 20 reportot kaptam nooboktól. A játékosok iszonyat gyengék, volt, hogy 1v6-ot hoztam simán... Egyszerűen nem bírják elviselni a vereséget és folyamatosan agy nélkül tolják a reportot és flamelnek a chatbe. Ilyen tekintetben szörnyű a helyzet, 2 óra játék alatt nem is találkoztam olyannal aki kicsit is megközelítette volna a szintemet, úgy, hgoy teljesen új volt számomra a játék. Komolyabb szobákba pedig nem tudok bemenni, mert nincs meg hozzá a szintem. Kíváncsi vagyok, hogy ott mi vár rám, mert eddig ez darálás félkézzel. Ezt leszámítva a játék szerintem nagyon nagyon okés, nálam best f2p fps lett, már ebben a korai szakaszában is megelőzve a Blacklightot és az A.V.A-t. Abszolút játszható és az én stílusomnak nagyon fekszik. Csak ajánlani tudom mindenkinek.