S.K.I.L.L - Special Force 2
-
Én is kipróbáltam, igaz én már találkoztam egy aimossal kb másfél óra játék alatt.
Találat érzékeléssel / netkóddal lehet valami para erősen, a killcamban a gyilokok 90%-a úgy történik, hogy abszolút mellé lőnek az emberek. Ami ha rossz pingek miatt van akkor ok, csak akkor ne legyen mindenkinél a ping zöldben (nem tudom miért ment ki a divatból számszerűleg megmutatása).
Az emberekbe tényleg erősen nyomni kell az ólmot, torzón simán bele kell ereszteni fél tárat M4A1-el.
Ami hitdetectet illeti mintha egyébként lenne kis headshot assist, főleg rántásokra, terület szórásra, fej magasságban áthúzva, megszórva gyakoribb a találat mint torzónál, ami a kissebb felület miatt kissé furcsa. Ez singleben elmegy, gyakran használt módszer a játékos sikerélményének fentartására, de multiplayerben nem kéne. De lehet csak beleképzeltem, habár egy AFK játékoson kipróbáltam. :P
A pályákért sem vagyok oda, habár nem néztem, hogy mennyin voltam a kínálatból, de amelyikeken igen azok eléggé egy gócpontra koncentráltak és nem voltak túl ötletesek.
Az, hogy nem támogatja az 5:4-es képarányt natív és, hogy zavar, hogy a menüre kiugrik abakra az már tényleg egyéni problem nálam. :)
Közelebb áll egy CoD-hoz, mint egy AA-hoz egyébként.