Aarklash Legacy
  • Jakuza1
    #1
    Az Aarklash Legacy egy izometrikus nezetu taktikai RPG a jobbik fajtabol.
    Aki szereti a kihivasokat azoknak ajanlanam inkabb, ugyanis a jatek nem Diablo szintu hack@slash, hanem bizony itt szukseg van a jatekosnak arra,hogy a megfelelo taktikaval es megfelelo sorrendben probalja likvidalni az elenfeleiket es fogonoszokat, kulonben hamar szembesulnie kell azzal, hogy a temeto lesz a vegallomas.
    Eppen ezert a kezdok jatekosoknak, akik az ilyen stilussal meg csak baratkoznak, nem ajanlanam a nehezebb jatekfokozatokat.
    4 szereplot iranyithatunk egyszerre es a feladat a tuleles, amikhez az extra tulajdonsagaik segitenek, mint peldaul gyogyitas,kulonbozo tamado,vedo vagy egyeb varazslatok illetve a fizikai karaktereknel mas specialis kepessegek.
    4 fo kepessegbol valogathatunk karakterenkent es ezeket a 4. szint utan fejleszthetjuk a kepesseg fan.

    A jatekban nem csak fogonoszok, de kulonbozo fejtorok is nehezittik az elorejutast. Szerencsere ezeket nem bonyolitottak tul.
    Zene es a megjelenites rendben van, nincs szegyenkeznivaloja a jateknak eteren, mint ahogy a jatek tortenete is rendben van, de azert ne varjunk tole egy epikus katarzist.
    Szinvonalaban ez egy jo iparos munka, mely kello kihivast nyujt a jatekosoknak, akik egy kis kikapcsolodasra vagynak. (Azert torulkozot ne felejtsek el maguk melle tenni azok, akik a legnehezebb fokozaton probaljak a jatekot vegigvinni, mert lefognak izzadni jo parszor)