Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    #7888
    Elég régóta játszom win-eken. A legtöbb játékom több win telepítést is túlélt már és w7-ről w10-re is költöztek. A steam könyvtárat lementem, rendszert újra rakom (évek óta nem volt rá szükségem), telepítem a steam-et, visszamásolom a steam könyvtárat a helyére és kész is. A mentéseket meg ugye úgy kell mindenhonnan összevarázsolni, ha sok játéka van az embernek. Plusz a rendszert is csak nagy ritkán frissítem. Játékot nagyon ritkán befolyásol. Soha nem volt dll problémám emiatt. Kivétel talán azon időszak volt, amikor virágbolti verziókkal szórakoztam. De már jó pár éve nem teszem. Lassan 1 évtizede. Az is kivétel, ha valamilyen ccleaner és társai segítségével takarítgatja az ember a rendszert. Ilyenkor lehet, hogy 1-2 dll elvész. Sajnos volt ilyenem is. Azóta csak és kizárólag uninstaller-rel szedek le programot, így a rendszer és a többi program ép marad.
    A .net frame vagy visual c++ úgy emlékszem, hogy a rendszer frissítéseivel is jön. Ha nem, akkor leszedhetőek m$ oldaláról. De ma már nem sok olyan játék van, amely ne csinálná meg magától. Ha mégis akad, akkor szól, hogy mi a gondja. Ha több játékkal is játszik az ember, akkor valamelyik biztos, hogy fel fogja tenni és onnan már automatikus a dolog.
    Jelen esetben még hibaüzenet sincs. Bár elvileg van egy log fájl, ahol lehet némi infó. Mivel VonGabo nem jelentkezett, így gondolom, hogy vagy megoldotta a gondot vagy annyira nem fontos neki ez a játék, más elfoglaltsága van.
    Azzal nincs gond, hogy segíteni akarsz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.05.31. 20:38:41