Space Engineers

Katt a képre
  • RaeApofisz
    #7885
    Bocsi,hogy közbe kommentelek. Nálam kicsit más volt a sztori. Win7-et használtam és gondoltam ideje win10 re cserélni. Eredeti nekem a win7 és a win10 is. Felraktam mellé a drivereket és mindent. Aztán játszani szerettem volna másik játékkal ami detto ugyanigy viselkedett. Napokig keresgéltem neten is és a gépemen is,hogy mi a franc baja lehet. De aztán volt egy dolog ami ganyus lett. Most se tudom az volt-e a gond de szerintem igen. A játék mentése még win7 alatt történt amit már viszont nem tudott win10 alatt visszahozni mert valamelyik könyvtár mappa neve vagy helye, nem tudom, de megváltozott. Mintha emlékezett volna arra hogy Apofisz win7 el játszik és win10 alatt más valakinek hitt engem. Amugy én utálom win10 et, ma is win7-et használok és tökéletesen müködik minden.
    Csak az érdekesség kedvéért egy más jellegü dolog. Gmail és facebook, -on lehet használni két faktoros hitelesitéshez usb biztonsági hardver kulcsot. Ez egy kis kütyü, amolyam usb ujlenyomat olvasó. Ilyent használtam facebookon. Nem gondoltam rá,hogy kikéne kapcsolnom op rendszer csere elött. Amikor megpróbáltam win10 alatt bejelentkezni fb-re nem ismert fel. Hiába nyomkodtam ezt a usb kütyüt. Aztán saját biztonságom érdekében magyarázattal letiltott az fb. Azota se sikerült vissza szereznem, ujjatt kellett csinálnom.
    Csak tipp VonGabo számára.
    Próbáltad,hogy inditás elött leiratkozol az összes modról és törlöd a maradék mappát, és ugy inditod el a játékot ? Én arra tippelnék felvagy iratkozva valamire, amit inditáskor leszeretne tölteni de valamiért nem tudja. Pl megszünt az a mod. Esetleg valami steam beállitás,... családi fiók, ilyesmi ?


    Utoljára szerkesztette: RaeApofisz, 2022.05.31. 10:13:41