-
Rae Apofisz #7410 Kicsit össze szedtem magam és belecsaptam a sürüjébe. Csináltam egy szerver vissza állitást arra a pontra mikor még csak váz volt ez a félre sikerült szerkezet. Igy visszaszereztem az elbukott nyersanyagokat. Még annyit csináltam, visszaéltem az admin lehetöséggel és a bázisom mellé spawnoltattam (bocs nem tudom hogy mondják itt) egy red ship-et és egy space respawn ot. Azt a kicsi kék űrhajót és a nagy pirosat.
Megpróbálom ezeket átalakitani úgy hogy a légkörben is tudjanak rendesen repülni.
Szokásom szerint kérdezni is szeretnék. Amikor beülök egy jármübe,a pilotafülkéből látok ki, vagy v gombal külsö nézetre tudok váltani.
Viszont a külsö nézetből nekem nagyon hiányzik hogy tudjam forgatni a kamera képet. Hogy ne csak hátulról egy fix nézőpotról lássak. Jó lenne például landoláskor ha láthatnám kivülröl a szerkezet talpait,vagy akár a gép hasát hátulról. Szóval hogy körbe forgathassam. Ezt be lehet valahogy állitani ? A másik, a képernyő alján középen van 3 jel. Megnyomhatom az N a T betüt. Ezek mik ?
Amikor szerver vissza állitást csináltam 2x is megkellett tennem. Első alkalommal, kb 10 perc múlva villám csapott be és darabokra hullott az egyik tároló konténer. Tudok választani idöjárást de nem marad azon hanem tovább folytatódik és elöbb vagy utobb villámlik. Akármelyiket választom. Hogy a fenébe tudnák megszabadulni a villámlásoktól ? Esetleg mit és hogyan kéne épitenem hogy ne okozzon kárt ?
Ha nem probléma ide másolok pár beállitási lehetöséget amit nem sikerült megfejtenem. Hátha erre is tudsz választ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ClientCanSave
ProceduralDensity
ProceduralSeed
VoxelGeneratorVersion -Mi az a voxel ?
MaxDrones - Milyen dronok ? a kalozók ?
EnableStationVoxelSupport
Scenario - Milyen történet ?
CanJoinRunning
EnableVoxelDestruction
EnableSubgridDamage - mi az a subgrid ?
EnableStructuralSimulation - mit szimulál ?
MaxActiveFracturePieces
ExperimentalMode - Mi az a experimental mod ?
AdaptiveSimulationQuality
EnableVoxelHand
TrashFlagsValue
BlockCountThreshold - Milyen küszöb ?
PlayerDistanceThreshold
OptimalGridCount
PlayerInactivityThreshold
PlayerCharacterRemovalThreshold
EnableGoodBotHints
EnableBountyContracts
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.08. 11:21:26