Rae Apofisz#7403
Végre megtaláltam az admin menüt. Elöző játékhoz képest kicsit furcsa de meglehet szokni. Abban vannak idöjárási dolgok.
Van némi uránom. Hogy honnan pontosan nem tudom,de vagy az fix bázis-ról, valami Medical room a neve, vagy valamelyik kalóz bázisról.
Párat szétkaptam. Éjszaka nem látnak csak ha bekapcsolom a zseblámpát. Oda szoktam osonnia sötétben és szétdarabolom amennyire csak tudom :) Jet-el kimentem egy-két aszteroidára és találtam az egyikenurániumot,csak elfelejtettem megjelölni a helyet és már nem találom :) De kb 300 db rudam van. Mire lesz elég még nem tudom.
Ha nem nagy gond szeretnék még kérdezni :) Ha épitek egy jármüvet,hol tudom megnézni hogy mennyire van leterhelve és hogy mennyi súlyt bir el ? Elöször ugyis csak egy teszt űrrepülőt csinálok de nem tudom eldönteni hány hajtómüves legyen. A teher autóm kiváncsiságból elkezdtemmegpakolni teher kontérrel. 9 millió kg súlyt tudtam berakni. 5 aksival vigan elment volna de féltem lerobban.
Egy űrhajónál jobban számit a súly. Feltételezem egyrészt az önsúly is fontos másrészt meg teher amit rárakok.
Ha hajóval kijutok az űrbe ugy gondoltam urárniumot gyüjtök. Jó lenne ehhez egy támpont hogy hány hajtómüves legyen.
A másik kérdésem az lenne,hogy kezdéskor amit kaptam kabint,amivel lepottyantam,annak a survival kittnél ha energiát töltöttem akkor töltötte a H2-is. A bázisomon amit épitettem az nem. A hidrogén tartályt kell rákötni survival kittre hogy töltse a H2 is ?