Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Na igen... Már régóta kampányolnak azért hogy az aszteroida is légzáró legyen.. :D

Yasukee jól emlékszem hogy te tudsz programozni igaz?

Kellene nekem egy olyan szkript, amivel az LCD-k Custom Data szövegét tudom átírni. (Így egy kijelzőn váltogathatnám az Automatic LCD-s által kiírt képet.) Eddig nem lenne bonyolult szerintem :)
    És akkor beírogathatnám a szkriptbe megfelelő helyre hogy épp mit írogasson be az adott LCD Custom Data-jába. Egy-egy ilyen Custom Data lehetne egy "LCD profil". És az egyes ilyen profilok között egy argumenttel ugrálhatnék. (Option 1, Option 2, vagy csak next, next, next.. tudom is én :D )
    Fontos lenne hogy ne csak 1 soros szövegeket lehessen beírni a Custom Data-ba, bár ha nincs más mód akkor jó lesz az is. (legfeljebb akkor tükrözgetek más LCD-ket, mert arra is képes az Automatic LCDs 2)

Esetleg ha még tovább akarnám bonyolítani, akkor azt is meg lehetne adni minden egyes "LCD profilnál", hogy a Custom Data mellett átírja a betűméretet is, vagy a betűtípust, de ez már nem annyira fontos, csak jól jövő kiegészítés lenne :)

Remélem jól érthetően írtam le, már csak ez hiányzik egy amolyan fedélzeti számítógép szerűséghez.
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.07.15. 11:52:38