Akkor lehet, hogy érdemes lenne leszedned egy Everest-et, én azzal naplóztam is, az biztos.
A meleg levegőt nem célszerű befújni a házba. Nekem úgy van megcsinálva, hogy elől jön be két nagy ventilátorral és hátul megy ki egy 12-essel (GPU vizes hűtője) és felül két 14-essel a proci vizes hűtője húzza ki. Ha terhelve van a gép, akkor gyorsabban húzza ki, mert a proci hűtői a proci hőmérsékletére változtatják a sebességüket. Így a vinyóknak is jó a hűtésük és az alaplapnak is. Mondjuk alulról is tud beszívni levegőt, mert ott sem zárt. A hátulján a fölös lyukakat meg amennyire lehetett letakartam, hogy falsot ne szívjon onnan.
Egyedüli nagy bajom a gépházzal, hogy föntről nagyon jön be a por. Bár most már csak a finom por tud beesni, mert elszívó szűrőbetétet erősítettem a tetejére. Elöl-alul meg porszűrős rács van gyárilag.
Azért brutál, hogy mennyire észrevehető más játékokhoz képest, hogy a SE nem használja ki a gép képességeit, még mindig optimalizálatlan.
Ha SE-vel játszok pár órát, akkor semmi gáz, emelkedik a szobahőmérséklet 1 fokot. Ha ProjectCars-szal játszom 1 órát, akkor simán 3 fokot is feljebb kúszik. És egy alap 26 fokos szobában azért nem mindegy, hogy 27 lesz vagy majd 30. De inkább lenne 30 és futna nagyon szépen a játék fix 1-es sebességgel.