laci4321#5721
Nos srácok, úgy tűnik hogy határozatlan időre ki kell szálljak a játékból.
Bekövetkezett amitől minden játékos fél, a gépem igen csak tönkrement. Az elmúlt 3 napban 3-szor raktam újra, egyszer "atikmpag.sys" hibával produkált halálokat, másodjára szintén azzal, a jelenlegi újrarakás után viszont elindulni sem biztos, hogy elindul, miután lefagyott. Ha ilyen ütemben romlik, napok alatt tönkre is megy teljesen.
Az egész akkor kezdődött, mikor az új RAM-ot megvettem bele. 1 hétre rá beadta a kulcsot, akkor újraraktam. 2 hétre rá meg megint beadta a kulcsot, és azóta raktam újra már harmadjára a mai nap folyamán. Konkrétan ha bármilyen játékot elindítok, percek múlva a számítógép meghal. Jelenleg nem is írja ki mi a gondja, egyszerűen lefagy és nem reagál semmire, semeddig. Aztán meg reménykedek hogy egyáltalán induljon már el.
Már minden problémát körbejártam ami csak eszembe jutott, RAM, videokártya, alaplap? De nem jutottam semmivel sem előrébb, csak nyomok vannak hogy mi lehet a gond, de megoldásom nincs.
És őszintén nem tudom mikor lesz pénzem egy szervizre, vagy ha akkora a baj, akkor cserealkatrészre, szóval sajnos ez van, kiestem a körből :/