laci4321#4276
Na jó :D
Ismét előjött a bug, ami anno a videóban szerepelt. Az eredményem ezúttal:
- 4 halál
- rögtön az első megpusztulás után a hátizsákom beesett a felszín alá és eltűnt, benne olyan 1000-1200 rúd urániummal, meg sok más, de ez a legfájóbb
Hogy oldottam meg: flexelővel nekimentem a 2 hajó csatlakozási pontjának (a leszállótalpnak, vagy az azt tartó vaskockának). Hallatszódott valami flexelő hang, hogy szétszedtem valamit (de semmi blokk sem semmisült meg, érdekes) és a bug hirtelen elmúlt, a 2 összekapcsolódott nagy hajó leesett a földre.
Valami csoda folytán a 2,5 millió kg tömegű bányászhajó, a Farmer ért először földet, és a feje tetejére fordulva esett le, de nem szenvedett sérülést. Mivel azonban nincsenek hajtóművei felfelé, lehetetlen felállítani áttervezés/emelőhajó nélkül. Úgyhogy mivel már amúgy is nagyon elegem volt a bolygózásból, ott hagytam a picsába fejjel lefelé és kirepültem az űrbe. A másik hajó is szerencsére túlélte sértetlenül, nem akadályozott meg ez a manőver abban hogy elhagyjam vele a bolygó gravitációs mezejét.
Lehet egyszer még visszatérek a bolygóra hogy szétlőjem a picsába az egész tetves kócerájt csak úgy megelégedésből , de egyenlőre nem látok esélyt ara, hogy szerveren és bolygózni fogok amíg ilyen bug létezik a leszállótalpas összekapcsolódásnál.