Hogy is szól a mondás? Az okos ember a hibáiból tanul, a bölcs mások hibáiból.?
De úgy látom, te még nem tanultad meg :)
Számítógép közelében nem eszünk, nem iszunk!
No jó, nálam is itt a tea az egértől nem messze, de még soha nem buritottam semmit a cuccra. Evés után mindig kezet mosok, nem szeretem ily módon összekoszolni a beviteli eszközeim.
Az egerem fehér és még egész tisztának mondható. Láttam már nagyon csúnyán kinéző egeret. A billentyűzetből sem szokott morzsa potyogni, inkább a porcicák szoktak gyűlni bele. Amúgy ennek a G910-nek a műanyaga, hát nem is tudom. A gombok nem rosszak, de körítés marhára tud koszolódni és van is hely, ahonnan nem igazán kiszedhető. Még egyszer nem venném meg, hiába mechanikus, az is tuti. Sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle, de elcseszték.
Takarítani mindegyiket sz@r. A G15-ösből szedtem ki párszor az összes billentyűt. Akkoriban még én is a közvetlen közelében ettem, nameg a sok por. A gombokat lemostam vízben, a többit meg jól áttöröltem. De asszem csak 2x csináltam az 5 év alatt, mert igencsak sok időt elvisz, míg kiszeded, meg visszateszed a gombokat.
Szerintem amíg nincs normális géped, tökéletesen megfelel egy olcsó. A laptopnak amúgy is van billentyűzete vagy az ment el? Mert olyannal találkoztam már, bár igaz, hogy a piától voltak kicsit ragadósak a gombok :D, vagy valamelyik nem volt rendesen a helyén. Azt rosszabb javítani, mint egy normált. Bár 30 csavart nem tartalmaz, akkor gondolom az még működik.