#3535Én gyanakszom a membrános részére a dolognak mert mielőtt szét szedtem működött és igencsak nehezen mozognak a billentyűk illetve a fene tudja nem tudom neked mennyire volt esetleg meleg a klavi a kezed alatt de én úgy éreztem hogy egy világítós klavi esetében kicsit mintha melegebb lett volna bár az is lehet hogy jobban átvette a kezem hőét. Logitech cuccok nem rossz dolgokat műveltek-nek. Az első klavim egy logitech elit keyboart volt amit kb 10 évvel ezelőtt vettem és még mindig ütöm most is azt használom ideiglenesként. Utána vettem egy g105-öst azzal se volt gondom azt valami ok folytán eladtam és cseréltem g510 re megtetszett a kijelző rajta egyszer sikerült bekakaoznom és gajra tettem, de garis volt még:)Lehet ezzel is ezt kellett volna csinálnom.
Ha veszek klavit vagy valami eldobható lesz vagy mehanik, de semmi esetre sem űbercicós ide oda világító takaríthatatlan keypad. Az egerekkel is ez a bajom hogy ami gamer és 5 gombnál több van rajta idő után megeszi a kosz. Ezt a klavit is csak azért kíséreltem meg darabokra szedni mert tutti voltam benne hogy nem csak egy egyszerű koszolódási gond lesz belőle amúgy eszem ágába se jutott volna szétszedni ha működik ki tudja össze tudtam volna e rakni de amint látom ezek is olyanok hogy csak egy oldalon fér be és ha szorul az nem jó.