Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    No igen. Én is így oldottam meg az Égi Fény-nél. Viszont kreatív módban sosem telik meg a tartály.

Nálad nem kevés befújásra az egy venti? Azt látom, hogy kifele gyorsan akarod szívni.

Nem vagyok igazán otthon a témában, mert én ilyet még nem üzemeltetek túlélőben, de:
    Azt tudom tanácsolni, hogy tölts meg tartályokat levegővel. Akkor talán mindig fogy.
    De megpróbálhatsz egy szortírozót is betenni a rendszerbe és visszavezetni a levegőt a fő tartályba. Persze, csak, ha van rá lehetőség, nem tudom, hogy a szortírozó a levegőt is kezeli e.
    A másik és tuti működő megoldás az lehet, ha a hajó külső falára teszel egy ventit, mely mindig kifújja a levegőt és erre kötöd az elszívó rendszered. Persze ez pazarlás, de ha az előző ötletek nem működnek, akkor...
    Nekem most más nem jut az eszembe.

Edit: Én mindig lekapcsoltam az elszívót is, hogy tuti ne szívja el a levegőt, amit a másik beküld. De lehet, hogy működik az is, hogy amikor nyomás alá helyezed a helységet, akkor az elszívó visszaküldi a levegőt és csak utána kapcsol be a rendes szellőzés. Persze ehhez jó időzítés kell vagy, ha megoldható, akkor scripttel kell üzemeltetni a rendszert.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2015.10.14. 16:43:41