csimmasz#48
Természetesen, ezt mondom, itt a ló tuloldalára kerültünk a fenenagy "mostaztán mindenégertmegmentünk" modszerekkel.
Azonnal rákiáltják valakire a rasszizmust ezért mindenki lassan a nem fehérek seggit nyalja.
Az is igaz, hogy erről az EU tehet, pénzt folyósitanak a tagországok Olaszországnak, az emigráció kezelésére, vagyis inkább fizetnek azért, hogy Olaszba tartsák őket, ,ebből nagyon sok a kormány vagy valamilyen bizottság tagjai, meg az ismeretségi körük igen jól profitál.
A multkor a Franciák küldték vissza őket az Olaszokhoz mondván a tartozkodási engedélyük nem érvényes csak Olaszországban, de mivel az EU szabad mozgást biztosít ezért ebből is botrány volt.
Meglátjátok a bevándorlásnak még meg lesz a következménye, már most sok Olasz nem talál munkát és nem tud miből megélni de a bevándorlók a segélyeket és a szükséglakásokat ugyan úgy megkapják.
Van gáztámogatásuk, albérlethez kapnak támogatást és ha gyerek van akkor még vagy 2-3 apróbb.
Én ha nem találok munkát akkor semmit sem kapok, mivel vállalkozó vagyok, hiába fizettem egy vagyont adóba, én és a hozzám hasonlókra tesznek, old meg valahogy, gondolják.