levente68#88
Elmondtuk sokszor, sok helyen, miben jobb az Android. De itt sem arról van igazán szó, hanem arról, hogy íme, amit ugatunk évek óta, bekövetkezni látszik, mert az Apple tempója egyre inkább megérleli a gyümölcsét.
Egyetlen szóval soha sem mondtam, hogy hülye, aki Apple cuccot vesz!
Csakis arra mondok ilyet, aki a gyengébb, korlátozottabb, de valóban közben azért ’smooth’-abb és a korai időszakban stabilabbnak tűnő rendszert nyilvánvalóan drágábban árulva megpróbálja jobbnak feltüntetni és azt elvtelen, unfair módon bizonygatja. Hogy ezt mennyire nem értik egyesek, illetve forgatják ki a szavaimat, az nem engem minősít.
SD minek? Hát, ha nem látod az előnyét egy mind hardware-es, mind software-es feature-nek, akkor sajnállak.
Amit írsz, az meg igen rég nem igaz, miszerint 1GB állna rendelkezésre a rendszernek. Tipikus almás hozzáállás, valamikor (vagy épp ma) olvastál egy hülyeséget és azt mantrázod.
Sajnos, a legtöbb itt hozzászóló hasonlóan nincs képben, vagy él téves képben.
A BT hiányossága nem egy kardinális probléma, de része a téged érő korlátozásnak és inkább eszmei értéke van a dolognak, bár nagy ritkán én is használom, míg te nem teheted és a baj csak a ’nem teheted’ miatt van. Ha ezt nem érted, ne tiltakozz a ’birka’ jelző megkapása miatt!
Amíg a legvéresebben és néha legaljasabban érvelő Papichulo (vedd észre, szépen írom ;o) ) elismeri a widget-ekben és launcher-ekben rejlő értéket, addig a te kedvedért sem fogok az elfogadható szint alá süllyedni, hogy győzködjelek…
Ha szerinted az Android nem szép (ami ugye egyrészt ízlés kérdése, másrészt az Android pont sehogy se néz ki, hiszen alig van külalakja) és az iOS 7.0 szép (o_O), addig ezen sem fogunk vitázni…
Az, hogy „a droid magában hiányos és tele kel tenni szarságokal meg fözöt rtommal hogy ne omoljon össze (többsége sajnos ilyen) és hogy minden funkció jó legyen és szép telefon is legyen” meg egyenesen vicces lenne, ha nem lehetne látni, hogy te ezt komolyan gondolod, így viszont simán nevetséges és annak a tanúbizonysága, hogy mennyire nem értesz hozzá.
De azért adjuk meg a lehetőséget, meséld el, miben hiányos?
Sima 4-esed van és minden jó? Naná, hiszen nem tudod és nem is akarod kihasználni, amivel nem lenne gond, csak ne magyarázz butát, mert még az Apple is jóval erősebb hardware-t épít a te elavult gépedhez képest, tehát ők is hülyék emiatt? Egyébként, kicsit igen, mert kihasználhatatlan valóban. De a fejlesztés soha nem áll meg - bocs, ha én szólok érte először – és ez így van jól.
Amikor az első N2-met vettem, szinte szédültem a sebességétől és sokan azt mondták, már az is túlzás. Nem az, csak még nem szokott hozzá az ember, de mikor az megvan, már lassúnak érzi és várja a továbblépést. Igaz, nem mindenki, ezt is sokszor elmondom, ha valaki nem használja intenzíven a gépét, neki nem lesz lassú, nekik elég egy gyengébb Android, vagy pl. a te 4-esed sebessége. Ide tartozik kedvesem is, az S2-t sem fogja soha kinőni, de nem is okoskodik a témában. Hidd el, én sem azért bírnám el a váltást erősebbre, mert belassult az N2, hanem mert intenzíven használva a sebesség egyre kevésbé lesz kielégítő.
Megint butát írsz, egy ostobák által terjesztett baromságnak bedőlve: nem kell semmilyen programot bezárni ahhoz, hogy egy másik menjen! Az Android memóriakezelése egyébként sok Android-os értelmi képességeit is meghaladja, pedig oly egyszerű a dolog: nem kell hozzányúlni, mert a rendszer kezeli, a felhasználónak semmit sem kell(ene) csinálnia, sőt pont a RAM kezelgető buta progik csinálnak galibát. Nem várom, hogy értsd, hiszen Android-osokkal is sokat kell ezen vitázni, mire megértik, ha egyáltalán megértik, így itt ezen nem fogunk értekezni, ha érdekel annyira, hogy ne szólj be butaságot e téren, tájékozódj, a net számos értelmes cikket kínál a témában!
Az igaz, hogy előfordul Android esetén, hogy egy restart segít, bár talán elhiszed, hogy velem ilyen még nem fordult elő, kivéve ha igen mélyen túrtam a lelkébe. Szóval, ezt is értened kellene, ha ilyen van, az annak az eredménye, hogy egy Android-os készülék a komplexebb (ez alatt a nagyobb tudást kell érteni) munkája révén sokkal többet dolgozik, mint a sok tekintetben korlátozott, leegyszerűsített iOS.
De újra mondom, aki nem túrja valamiért a gépét, annál ez igen nehezen fordul elő. Tehát, pl. nálad, aki fennen hirdeti, hogy a sok dolog, amiről szó van, felesleges, de pl. páromnál se, aki szintén szinte nem is használja a kütyüjét.
Ha 77 hozászólásból 30 az enyém, az nagyrészt a hozzád hasonló értetlen és a másik szavait kiforgató, néha a hazugságtól és unfair tempótól meg nem rettenő ’okoskák’ miatt van.
Ezért írod azt a baromságot, hogy én nem tolerálom mások igényeit.
Tolerálom, sőt leszarom, a tiedet is, sőt páromét is, ha nektek elég, semmi közöm hozzá.
De az okoskodást, azt valóban nem tolerálom.
A te hozzáállásod alapján a Trabant jobb, mert neked elég a sebessége és kényelme.
Ezt fogd fel és tájékozódj, mielőtt sületlenségekre pazarlod a drága idődet!