• levente68
    Vagy éppen ti vagytok azok, akik ebből élnek...

Ha nem bírod a kritikát, ne olvasgasd ezt az oldalt, ennyi.

Számos iPhone-os ismerősöm közül elég sok értelmes is van, nos ők nem védik az Apple-t elvtelenül, velük nem is kell ilyeneket vitatkozni. Elfogadják, hogy értek hozzá és azt is, hogy én meg elfogadom, hogy nekik az tetszik, de nem áll le egyik sem bebizonyítani azt a sok ökörséget, amit itt ti felhoztok a védhetetlen védelmére. Miért?

Én annyira veszem egy kalap alá az összes szifonost, amennyire egy szifonos az Android-osokat, tehát változóan, mert itt, de a szifonos oldalakon is megy az Android ekézése, de nemigen látható az, hogy az ilyen okosok értenének is hozzá...

Tehát, mint ezt már elmondtam, nem az a hülye szerintem, aki iPhone-t vesz, hanem kizárólag azok, akik folyamatosan megpróbálják jobbnak beállítani, mint amilyen.

Senkinek nem mondtam olyat, hogy hülye, mert nem akar SD kártyát, teljes BT kapcsolatot, widget-et, launcher-t, vagy a többi, még hosszan sorolható dolgot. Az a hülye a szememben, aki megmagyarázná, hogy a drágább és egyben butább a jobb.

Itt is csak azért szóltam hozzá, mert beigazolódni látszik, amit évek óta ugatunk, ti meg vért hugyozva cáfoljátok.