• levente68
    "Ha túrni akarod meg az utolsó pixelig testre szabni akkor Androidot veszel. Ha stabil, megbízható egyszerű készülékre vársz akkor ott az iOS."

Ez eddig (annak a kivételével, hogy a mai Android már igencsak stabil, de én akkora gázokat nem tapasztaltam a készülékeimmel, amit te írsz, pedig én aztán terheltem mindet, igaz a csúcs készülékeket, nem a gagyikat, de még azok is jelentősen olcsóbbak voltak a nagyobb tudásuk mellett, mint a szifon) még rendben is volna.

A baj ott van, hogy míg a szifon idézlek: "stabil, megbízható egyszerű készülék" - amiből a stabil se teljesen igaz - az ára, no meg a használói arca nincs evvel összhangban.

Nos, mivel én pedig túrni akarom, meg az utolsó pixelig, bár nem pixelig, hanem lehetőségig!!! (ami sokkal több, ahogy már kifejtettem ;o) ) testre szabni, stabil és megbízható készüléket akarok, így ma még csakis Android jöhet szóba.

Ha kérdezed: igen, a Note II-m ezt nyújtja. Alig tudom kiakasztani, pedig van pár trükk a tarsolyomban, elhiheted. Custom ROM, meg jó pár tweak még...
    Nemrég raktam másik ROM-ot a sok hónapig használt helyett, de se nem bántam meg, se előrébb nem vagyok, az is kitűnő volt. De jönnek még jobbak.