• levente68
    Itt a baj:

"Aki iPhone-t vesz sem a percenként változó, görgethető, animált háttér miatt csinálja, vagy hogy minden ikont átszabjon rajta...stb. Akar egy olyan készüléket amit ha kivesz a dobozból, ugyanúgy működik mint majd 2 év múlva. Stabilan, megbízhatóan. Az iPhone ezt nyújtotta nekem anno. Ezt azóta még egyetlen készülék sem tudta visszaadni."

Egyrészt ott, hogy azt a buta tételt fogalmazod meg te is, mely szerint ezekben kimerül a különbség, holott ez aztán csak a kezdet.

Másrészt, egy jó rendszer az Android-on se szarik be úgy, ahogyan ezt lefestitek sokszor, miközben széttúrható és egyénre szabható és ez nem merül ki a widget- háttérkép problémakörrel. Amivel kiadnak egy droidos gépet, az azzal elvan igen jól és igen sokáig, akár évekig is. De nem vagyonokért kapsz buta telefont...

A gond ott indul, hogy már a szifonosok közül sokaknak is unalmas és nem mennyei érzés a kütyüjük, ami mindenkinél ugyanolyan. Értem én, hogy van ennek előnye, de talán hadd legyen az enyém a sajátom és ne érdekeljen, hogy egy, a világ másik végén élő is tudja kezelni! Nem is fogja tudni és ez nem lehet baj, ezt értsük már meg.
    Ez nem egy lift, hogy még a hülye is képes kell legyen kezelni!

Az enyémet én tudjam kezelni, ez érdekel, más meg általában hipp-hopp visszaadja, mert nem talál meg rajta semmit...

Tudom gesture-ökkel, mozgáskombinációkkal kezelni, minden oldalán más rejtett indító van, a Tasker és az AutomateIt! segít egy csomó dolog könnyebben, gyorsabban intézésében. Most éppen nincs is háttérkép berakva, sima fekete a háttér, de ha akarok, hadd tegyek már be mást, festményt, vízesést, vagy amit ÉN szeretnék!
    Az én telefonomat nekem csinálják avval a szemlélettel, ahogyan az Android működik, ne pedig kamu dumákkal etessenek, hogy ezt-azt miért nem lehet, szabad csinálnom a súlyos pénz kifizetése után! Ha meg addig túrom, hogy instabil lesz, az legyen az én dolgom, bajom! Mára egyébként már annyira stabil az Anroid, hogy azokkal is nehéz kifektetni, amikkel anno garantáltan sikerült.