• Linkout
    Nem flame, egy szóval sem mondtam, h szar az android (én szeretem) csak azt mondtam, hogy nem szopok annyit egy ios-el, mint a droiddal. utóbbi annak sajátosságai miatt gyakoribb újraindítást igényelt nálam (nem volt soha főzött fos rajta meg egymillió app) persze én is kipróbálom ami érdekel, böngészem a storeokat iOSen is és droidon is, mivel egy okostelfont az ember mindig buziz valamiért...

A trendi példát nem értem, szerintem kötözködni akarsz csak. Elmondom megint Androidos telefon 32GBos MicroSD HC kártyával. Azért ilyennel, mert pár ezerért lehet kapni és a 8 és 32Gb között kb 2k különbség van. Semmi köze a trendhez, de nem vagyok a pénzem ellensége.

Magiszter:

újgazdag sem vagyok, használtan vettem a szifont és igen, elhányom magam a mostani trendi fiukáktól és "csajszi wok oszt cshő" cicáktól akik strasszköves vagy playboy nyuszifüles tokoktól...

igen tudom mennyit kell dolgozni egy iphoneért, vigyázok is rá rendesen és tudom, hogy a mai buzigyerekeknek könynen jött, könnyen megy... persze ez már más kérdés.