• CairoJack
    Ez a legnagyobb hülyeség, amit az elmúlt pár hónapban olvastam.

Persze megértem, hogy egy HDD gyár ezt mondja, és elismerésre méltó a kis HDD, de akkor sem való tabletbe, SŐT, én megkockáztatom, hogy ma már egy korrektebb laptopba se. Jelen pillanatban nem tudok elképzelni olyan hordozható eszközt, amiben el tudnám már fogadni a HDD-t. Mióta SSD-van a notiman, ég és föld. Gyorsabb, kevésbé melegszik, nem rezonál, nem kerreg, és nem áll le/pörög föl a lemez, stb... összehasonlíthatatlanul jobb az SSD, viszont kicsi. De erre meg van 128 gigás memória kártya, és ha még az is kevés, akkor külső HDD.

Szóval én már notebook esetén sem térnék vissza semmi pénzért a HDD-hez (sőt, asztali gépemben is SSD-van, meg egy 2 terás 5400-es HDD adattárolásra).
    Ami meg a tableteket illeti, el nem tudom képzelni, hogy mozgó alkatrész legyen a tabletban. Nálam ezért bukott meg a Surface Pro is. A szememben egy ventilátor a tabletben legalább ugyan ekkora "bűn" ha nem nagyobb. Nem, nem, én nem viselném el a mozgó, vibráló, kerregő HDD-t egy tabletben, legyen az akár mennyire diszkrét.

Úgyhogy köszi, de én sem kérnék ilyet