• Magiszter
    #5
    Tudom nem szabadna, de hozzászólnék:

    "Nem tudom mit szenvedtek itt több ezren ezzel a szar átláthatatlan logikátlan nagy fos borzalom hányadék hajkitépő win 8-al"
    Én nem érzem szenvedésnek a gyorsabb, jobb, egyszerűbb menürendszert. A jobb Driver kiszerelést, a kisebb telepítőméretet, az új funkciókat.

    "elárulom nektek hogy 8.1-re frissítve csempefelületet kiszedve start gombot berakva is egy nagy katasztrófa renszer"
    Még jó hogy 2 hónap van a 8.1 megjelenéséig és szénné hackelve egyetlen rendszer sem működött még jól amit ismertem. Legyen az linux, mac, vagy mobil os.

    "LOGIKÁTLAN, hülyeségeket csinál, indít el, nem logikus semmi,"
    Csak szokatlan, de ha rászánnál pár nyugodt percet, rájönnél hogy minden logikus elrendezésben van. Az meg hogy olyanokat indít el amit nem akarsz? Részleteznéd?

    "nem az idióta rejtett menükről beszélek, hanem a MŰKÖDÉSÉRŐL"
    Példákat kérek a működésre, ami logikátlan. Nekem minden ugyanúgy megy mint Win7 alatt csak gyorsabban, gördülékenyebben.


    "itt annyi baromságot kérdez/ír nap mint nap hogy a hajkitépés már nem is segít!"
    Nekem érdekes bő egy év alatt nem írt/kérdezett semmit nap-mint-nap. Néha szól hogy indítsam újra frissítés után, de ennyi. Win7 az nem szólt, csak elkezdett nem-működni ha nem indítottam újra hetente legalább 1x a frissítések miatt.

    De persze ízlések és pofonok. Én személy szerint több embert ismerek akiknek velem egyezik a véleménye a Windows 8 terén.