• RJoco
    Jó rég nem játszhattál vele, ha ennyire elvesztél.

Én még a színes ikonok eltüntetése előtt kezdtem neki komolyabban, azóta lépten-nyomon tolom valamelyiket.
    És azóta semmi olyan nem jött, ami miatt újra kellett volna kezdenem.

Közben rájöttem arra is, hogy mi történt a kamion kormányzással. Az irányítás részen, hiába nincs kontroller vagy épp kormány, az alatta lévő érzékenységi beállítás viszont él és vonatkozik a billentyűzetre is. Mivel a kontroller miatt vissza kellett vennem, ezért tűnt olyan rossznak később billentyűzettel. Nem lett visszaállítva.

ETS2 és ATS ugyanaz, csak a táj más és a kamionok. Tartalom ugyanúgy van bőven. Mostanában inkább ETS2-vel tolom. Világítási gondjaim szerencsére nincsenek benne. Sőt, az oktatás után jöttem rá, hogy az éppen vezetett kamionom kapott egy új, modernizált beltérfejlesztést. Amikor vettem, akkor még nem létezett. Nagyon megörültem neki, most van egy nagy navim :)

Az oktatás viszont elég tré lett. Elmondja a feladatot, mindent mutat kívülről, de amúgy már az elején tolja, hogy belülről kellene csinálni. Szóval jól nem tanít meg a dolgokra, hogy pontosan mit is kellene abban a tükörben figyelni, hol érem el a pontot, stb, stb, stb.

Már várom, hogy jöjjenek a személyautók, hogy járhassak városról városra felfedezni.