-
És milyen a kamion vezetést oktató mód?
Szerintem túl sokat nem változott.
Kicsit más kiosztást kapott az F sor.
Lett egy km-óra bal lent és a jobb oldali infópanel lett leegyszerűsítve.
Az tetszik, hogy most az útközbeni infókat, mint a kereskedőt, vagy közvetítőt találtam, középen írja ki, így a térkép mindig látható.
Meg még pár dolgot ide tesz ki, ami jó, hogy eltűnt az infópanelről.
Sajnos a munkásaim infóját még mindig az infótáblára teszi futószalagként, csak most nem lent kékkel, hanem a tetején narancssal.
Ez azóta zavar, hogy vannak melósaim. Gyakran, mint most is, csak a szöveg végét csípem el, így fogalmam nincs, hogy mennyit keresett nekem.
A visszalévő út, idő és a fennmaradó teljesítési idő meg alulra került.
A 32:9 képarányt nem sikerült megcsinálniuk, az óra és az infó is a szélekre került. Ezért is maradok le rendszeresen a melósokról.
Pedig az óra is nagyon hasznos, alatta ott a tank, a világítás, fékezésnél is megjelenik egy-két ikon.
Jó lenne, ha ezt behúznák már 16:9 vagy 21:9 képarány szerinti szélekre.
Az F1 és Pause gomb ugyan az lett. Jól áttekinthető a fuvar, sérülés sebességkorlátozás és ráadásul a vezetéstől sem vonja el a figyelmet, mert közben megáll a játék.
Azt nem tudom, hogy én állítottam el valami, az amcsi vontatóktól szoktam el vagy belenyúltak oda is, ahova nem kellett volna, de billentyűzettel rettenetesen fordul a kamion. Eddig azért jobban tekerte azt a kormányt. Szerintem.
ETS2-ben nincs vele gondom. Ott most is jó, de nem is szórakoztam vele kontrollerrel, mint ATS-ben korábban.
Bugok vannak. Csúnyák. Volt egy nagyon durva WTH pillanatom. Nem kerültem el az elterelést, kíváncsi voltam mi történt. Mikor közeledtem a balesethez, ami elzárta mind a 3 sávot, egyszer csak megjelent mögöttem a forgalom. Én lassítottam, hogy szépen kikerüljem őket a füvön, az elsuhanó kamion, meg kocsi egyszerűen átment a baleset helyszínén a tűzoltókon, meg baleseteseken, mintha ott sem lennének.
Aztán mikor kikerültem, akkor a tükörben meg azt látom, hogy az egyik autó a levegőberöpül, ahogy beléjük megy.
ETS2-ben épp egy kamion mellett akartam elhaladni mikor a sajátom bicsaklott egyet és hirtelen lelassult. Semmi nem volt ott.
Szerencsére semmi nem sérült.
Erről jut eszembe. Az miért van, hogy a kamion (ATS-ben) önkényesen bekapcsolja a vészvillogót? Most pl. a lámpánál a kanyart vágtam kicsit le, még utol sem értem a lámpánál álló autót, csak haladtam srégen, hogy majd jól elférek a kocsi és oszlop között, erre bekapcsolta. Nem az első eset volt és tuti nem értem hozzá semmihez. Még csak ki sem centiztem, mert azt nem lehet a grafikai hiba miatt.