• sanyicks
    #13
    Azert ennyi hulyesget osszlapatolni mint eza hsz nem kis melo. ;)

    Nézzük a windows hozod fel az androiddal szemben mint jó példa? Hát vicces mivel a windows instabil és alapjaiban szar, nem képes függetlenül kezelni az io eszközök, szar a memóriakezelése, meg kb minden.
    Az nem az os hibája hogy nincs rá egy egy program, mert a fasz fejlesztője nem hajlandó lefordítani rá, bár a ps-nél nehéz is lenne, hiszen egy akkora rakat erőforráspazarló gánybugos szar (furcsa mert az androidra te pont ezt szoktad mondani, de a ps-re nem, pedig az tényleg ilyen).

    Tehát több gigás állományokkal dolgozol, egy olyan gépen amiben sokszor több memória és sokszor nagyobb teljesítmény érhető el mint egy androidos gépen, ezért az android szar okos vagy nagyon.
    Szerintem meg az autód is egy szar, mert egy mozdony sokkal erősebb és gyorsabb ;D

    Egyébként nekem valahogy nem akar lehalni az android egy 2 magos 1 ghz-s armon, 1 giga rammal egy chrome böngészővel az index.hu betöltve (a leggányoltabb legerőforrászabálóbb honlap a neten), mellette youtube video lejátszás, mindezt 1080p-ben, sőt még a határ közelében sincs azzal a 200 mb-nyi ram foglalással, ami windowson mennyi is lenne, még böngésző, youtube nélkül is? 600-800mbyte?
    Tudod a windowsod el sem indul olyan gépen ahol az android simán fut, mellesleg desktop linux is ;)

    Te nem vers vagy véletlenül? Az szokott ilyen faszságokat mondani, meg összehasonlítani a szezont a fazonnal... Ő szokott 200wattot zabáló i7-es desktop gépeket összehasonlítani, a 2 wattot evő armos cuccokkal :)