• asysoft
    Most Windows 8 van fent, StartIsBack-nek hála egy helyenként átgondoltabb Windows 7-ként használom, viszont a Modern UI-s részt nem tudom, hogy gondolhatták komolyan. Az egy dolog, hogy hagyományos kezelőszervekkel elég használhatatlan (illetve helypazarló desktop monitoron), de hiába van SSD a gépben, metrós alkalmazások (pl a gyári fényképnézegető, vagy időjárás) több másodpercig töltögetnek. Akárhogy is, ez így vicc.
    WP7-es telefonom volt, alkalmazások első indítása ott is lassabb tudott lenni, mint amit más platformokon megszokott az ember. De ami miatt visszaváltottam a korábbira, az a nevetséges limitációk sokasága volt, amelyeket nem is mind javították ki a 8-ban (pl nem tud adott pillanatban egyszerre rezegni és csörögni:D), pedig -szerintem- abszolút nincsenek nagy igényeim. És ami a legnagyobb bajom volt a platformmal: olyan ritkasággal jönnek a frissítések, mintha egy marék ember dolgozna rajta, BlackBerry-nél sűrűbben jönnek nagyobb funkcionális változást hozó updatek... Ezt a luxust nem engedhetné meg magának az MS.