• end3
    #5
    A WP8-as telefonok hardvere a nagy eldöntendő kérdés, ha az MS. megtartja a Nokia hardver- fejlesztés minőséget, akkor az eladhatósággal nem lesz gond. (Miért is ne tenné, hiszen más, korábban fejlesztett MS. hardverek sem a rossz minőségükről voltak híresek.)

    Ha a WP8 kiforr végre, a szoftver-választék is nagyobb és kiforrottabb lesz, akkor sokan vesznek "MS.Lumia"-t.(Mert olyan szintű kompatibilitással kecsegtet, azaz a rendszer szoftver-hardver elemeit majd mindenhol megtaláhatod, - még többé kevésbé a "fejekben" is, - amilyen a mobil kommunikáció világában még nem volt eddig.) És már az első generációs Lumiák is nagyon jól kezelhetők, - ahol olvastam tárgyilagosnak tűnő, (nem "fanboy" véleményt a témában), - a felhasználók általában elégedettek már az első generációs Lumia-k használhatóságával is. Aki WP8-as telefont vett (Lumia-t) eddig, az úgy sem a Nokia név miatt vette azt.

    Plusz ott van az MS vitathatatlanul nagyobb tapasztalata a "biztonságos és mégis jól "testre szabható" oprendszerek fejlesztését illetően és kiemelten fontos az is, hogy ez mellett, - és persze ezt csak jelen időben mondhatom..., - a profitot még nem az adatkereskedelemmel (!) oldja meg. (Remélem marad legalább egy oprendszer fejlesztő cég a földön, aki ettől távol tartja magát a jövőben is, mert annak esetleg vevője maradhatok. - Igaz a Skype fejlesztése nem erre utal, de azt meg a továbbiakban úgy sem használok.)

    Az olcsó Nokia-s telefonok "nyűgétől" meg nagyon gyorsan meg kellene szabadulniuk. (Megoldja azokat az igényeket nagyon gyorsan Kína.)