Macropus Rufus#11
akkor a hiba az én készülékemben lesz ui. én nem nézek tévéadásokat csak nagyon ritkán. ;) Ha nézek valamit, akkor többnyire film. (természet, mese, akció, stb.) Ja: meg játszok.
Szerintem a gond ott van, hogy míg egy mese (pl. Sami kalandjai) olyan 3D effektel van ellátva, hogy leesik az állad, természet filmek szintúgy, addíg egy normál filmben egyáltalán nem érezhető rendesen a 3D. Az esetek nagyrészében olyan érzése van az embernek mindha a TV egy ablak lenne, minden bent helyezkedik el. De ez nem a technológia hibája, hanem képtelenek felfogni, hogy most már jöhet kifelé is valami. Régi - sznínszűrős - 3D filmek esetén nem 1x szinte a szoba közepéig kijött a jelenet. Jégkorszak 3D esetében a bubiban reket két motkány a tévétől legalább 1 méterre volt. A Véres valentín 3D (ZS kat. nem ezért vettem meg) esetében szinte csak kifelé repűlnek a dolgok, nem kevés fejrángatást okozva, kezdve azon amikor a fejtő csákán beszáll az ember arcába, folytatva az essőcseppeken át.. minden. Ezeket hiányolom a mai filmekből, de ez akkor sem a technológia hibája, sokkal inkább a rendezőké.Sztem.
Mert ha a tévék demóit meg tudják nagyon komolyan csinálni, akkor egy 200millió dolláros filmben is meg kell tudniuk csinálni.
(tegnap néztem meg a Kalandférgek karácsonyát 3D-ben... nem rossz. Ahhoz képest, hogy csak egy gagyi vígjáték, olyan effektek vannak benne... rájöttek, hogy nem ártana néha lelassítani a 3D jeleneteket, hogy picit jobban felfogja az ember, pl. azt amikor egy egész tojástartónyi tojás repűl felé, kifelé a képernyőből :) )