• end3
    #4
    Világméretű totális ellenőrzést akarnak az emberiség felett, - olyat, amilyen még Istennek, a nagy programozónak sem sikerült soha. Nem tudom, miért is menekültünk el a demokráciára szavazva egy TOTÁLIS (!) kontrollra törekvő rendszer, azaz a kommunizmus elől, ha a kapitalizmus által az egyénnek biztosított szabadságjog, lassan a kötelezően beépített RFID chip-eket, és a polgárok TOTÁLIS lehallgatását foglya jelenteni?

    Emberek! Meg kéne állítani ezt a TOTÁLIS őrületet.!!! Különben a GYEREKEINK - UNOKÁINK már csak "rabláncra" fűzött rabszolgái lesznek ennek az agyament és hatalom- és pénzmániás "gépezetnek" ahol a döntéseiket a hatalmi pozícióban lévők egyre inkább már csak az egyáltalán nem bölcs, számítógépes "inteligenciára" alapozzák. (Mert a fejekben anélkül (is!) nagy a zűrzavar és egyébként meg fárasztó a gondolkodás)

    Miért van az, hogy az emberek számára alapvetően jól használható dolgokat "egyesek" a emberi történelem folyamán mindíg az emberek ellen tudták és tudják fordítani? Miért nincs a többségnek szavazata ez ügyben? Vagy ha mégis szavazhat valamilyen módon, akkor miért a "rosszra" adja a voksát? - Kemény pénzekért NEM vásárolunk trójait? (Dehogynem...! :-( )