• Derek Morba
    Utópia, amivel ha nem foglalkozunk az kicsit más lesz idővel.
    Nyilván ezek a dolgok nem minket érintenek, hanem majd az utánunk jövőket, ezt le is írtam.
    Egyszerű ember vagyok, és a dolgokat egyszerű oldaláról közelítem meg.
    Például ha jön az alaplap amibe nem cserélhető elemként bele integrálják a processzort, nem az jut eszembe hogy ez de nagyon ötletes, hanem az, hogy ha az egyik tönkremegy, dobhatom a másikat is a szemétbe...
    Lehet nem egyértelműen írom le a gondolataimat, de szerintem érdemes nem alkatrészekben, tárgyakban gondolkozni, hanem összességében.
    Az egész problémáról, ha ez probléma egyáltalán, mi tehetünk, vásárlók. Lehet a reklámokra fogni, de mi döntünk nem a reklám.
    Eldobhatom a csikket az utcán, vagy vihetem a kezemben 50 métert a köv kukáig.
    A döntés a miénk, egyenlőre.
    Az is lehet, hogy maga a modern, gyors technológiai fejlődés nem is tenné lehetővé hogy más utat járjunk mint amit épp járunk.
    De ha el sem gondolkozunk azon, hogy esetleg lehetne másképpen is, akkor nem is vagyunk értelmes lények.
    Az is lehet, hogy azért spórolnak a nagy cégek világszerte, mert ők tudják azt, amit mi nem, hogy esetleg xy nyersanyagból kifogyóban vagyunk, vagy egyszerűen csak spórolni akarnak a saját zsebükre, esetleg más, egyéb dolog is állhat a háttérben mi ezt nem tudhatjuk, nem vagyunk a körben, naivan irkálunk, okosakat közlünk, vitázunk, és sértegetjük egymást.
    Egyet leszögezhetünk biztosan.
    Gazdaságos amit tesznek, ha más nem a saját pénztárcájuknak gazdaságos XD