• Szefmester
    Gratula... sikerült 1! azaz EGY darab szövegrészbe belekötnöd. Komolyan nem értelek. Neked tényleg az okoz örömöt ha azért kell venned egy újabb és jobb eszközt (bármiből is), mert a régi tönkrement a gari idő lejárta után 3 nappal? Nekem volt ilyen vinyóm szerencsére ünnepek idején ment szét (szerencse a szerencsétlenségben), és a boltban rugalmasak voltak erre a 3 napra, így gond nélkül cserélték ki! Én inkább használok egy telefont/tévét/autót/kerékpárt/számgépet/mosógépet/AKÁRMIT addig amíg tönkre nem megy végleg, és ha időközben jelenik meg elfogadható árban egy olyan eszköz ami tudásban megadja azt amire vágyom akkor a régit eladom, és megveszem az újat! Most azért nem vennék új telefont mert a mostaninál x.3-al frissebb oprendszer is felmehet, vagy x*y-al nagyobb a felbontása, netán zHz-el gyorsabb, és hMB-vel nagyobb a memóriája... Amire használom, és amiért vettem arra a mostani is elég. Hiszen meg sem vettem volna ha nem tudná azt amit én akarok. Nemde? Te megveszel olyan felesleges dolgot amire semmi szükséged sincs, de legalább frenkizni lehet vele? Kétlem...

Jah hogy akkor nem tartom a lépést a technikával? ÉS?! Kötelez engem bárki is arra hogy ne a C2Q6600-as CPU-t használjam a gépemben, hanem a mindenkori legmájerebb i7-est? Szerintem senki sem kötelez rá.. engem legalábbis nem... ha valakit a baráti köre kinéz mert nem vált, az az ő baja.

Adtak nekem a melóhelyen olyan gépet amiben már majdnem komplett ökoszisztéma volt, még is csak a biost kellett kisütni és ment tovább, de érkezett vissza olyan gép ami az előzőnél 2 generációval volt újabb, emellé patyolattiszta volt, és biosIC csere nélkül nem akart beindulni. Jah hogy akkor nem kellett volna vennie a tulajnak egy új gépet 300-350k-ért? Bocs...

Nem fogom elsírni magam ha a gyártónak a bevétele nem milliókban hanem csak 10ezrekben lesz mérhető. Nem kellene örökké növekedni. Értem én hogy minden cég fejlődni akar mint egy biológiai szervezet, és egyre összetettebbé válni, de ha megnézzük mégis a kis köcsög egysejtűek a legéletképesebbek összességébe véve. Minek nőjenek ha jól megvannak egyedül is? Jah hogy náluk nem számít a pénz megfelelője?