• vumbi
    #18
    Aki helyen kezeli a dolgokat az nem kezdi el tervezgetni a nyatalasat az Alpha Centaurira, de nem is kezd el nyabalyogni, ujabb fake kutatast emlegetve. Ez egy tipikus kockazatos kiserlet, a prioritasa kicsi, nem kell ra sok penzt adni, de ha bejon nagyot durran. Ezrevel vannak ilyenek es amig van aki ezt akarja csinalni addig am legyen. Az eredmenyek make magukert beszelnek.

    Engem az bosszant hogy millio hozzaszolasban szapulja a nep a NASA-t, amiert nem fejleszt vmi igazan ujszeru, hstekony hajtomuvet. Ime eloall egy csoka egy hajmereszto otlettel, egy normalis embed ilyenkor hatradol es figyeli a show-t.

    Az SG nepe viszont keselyukkent roppen ra az ujabb fikazni valora, pedig ezy hettel azelott pont hasonlo kutatasert vinnyogott. Szoval engem ez az inkonzisztens gondolkodas zavar, hogy mindegy mit csak lehuzhassunk, mert akkor kicsit okosabbnak erzem magam par percre.

    Szemely szerint a kutatas lezarul valami minimalis eredmennyel ami nem eldontheto hogy hiba vagy ezy pinduri ranc volt a terben. De legalabb ki lesz probalva, pipalva, lehet mas fele probalkozni.