Gone Home
  • Lunki88
    #3
    Épp most fejeztem be a játékot, mondhatni még a hatása alatt vagyok. :) Nem semmi munka lehetett ezt a nagy házat ilyen részletességgel, "élettel" megtölteni. Árad belőle a nosztalgia érzés, akárhova is megy az ember, pl. Sam' szobája a nintendo játékokkal, vagy a nappali az X-aktás videókazettákkal. :)

    Amiért még szerintem hatalmas dicséretet érdemelnek a készítők, az a családtagok külön kis történetszálai, amiket ha elég figyelmes az ember össze tud rakni a különböző nyomok alapján. Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb titkai. Persze az érezhető, hogy a történet középpontjában a 17 éves Samantha áll, akinek az itt-ott elrejtett naplóbejegyzéseit kell elolvasgatni ill. végighallgatni. Nekem különösen tetszett mindegyik, szinte már valódinak éreztem a karaktereket, olyan részletességgel számolt be az eseményekről. ^^

    Engem teljesen megnyert magának a program, bár sokan kifogásolják a rövidségét, de igazából egy olyan játékban ahol végig egy nagy házat kell bejárni, nem is lehet túl sok játékidőt elvárni szerintem bár ez csak az én véleményem.