• Szefmester
    ÁÁá szóval egy lelkes szivárványzáslós drukker vagy... Legalábbis én meg ezt tudom leszűrni a hozzászólásodból.
    De tudod mit? Hogy ne csak ez a kép legyen itt mutatok pár tipikus focista jelenetet...

Ebben látsz bármi sportemberhez méltó viselkedést, ami a pályára való? Én nem, de te azért istenítsd csak ezeket a pancsereket...
    Nekem pl ilyen még életemben nem jutott az eszembe, nem hogy ekkora tömeg előtt:

Jah és nem mellesleg nem igen boxolósak.. látom a gaysocceren kívül más sportot sem nézel... Menj le a pályára villants egy rózsaszín tangeszt csak mert sikerült berúgnod a lasztit a hálóba. ;) Az való neked...

Nézd már meg hol tart a te brutális sérülésekkel teli foci ma itthon, és hol tart a többi sportág ami elenyészően kevés támogatást kap! Volt valami vizicsocsó, vagy vizilabda vagy mi a fene.. jah hogy bajnokok lettek? Ohh.. és összesen keresnek annyit mint egyik másik paprikajancsi aki egy legyintéstől is pityeregve vergődik a füvön? Ha lenne egy videóbíró a meccseken, és a színészkedést életre szóló eltiltással jutalmaznák, akkor hirtelenjében lecserélődne a legtöbb csapat!
    A foci az a papírra vetett szabályok stoplis csukával való sárba tiprása! Mintha a mezrángatás tiltott lenne, meg a keményebb lökdösődés... mégis rendszeresen látni hogy mezt kell cserélni mert letépték egymásról. A színészkedést/műesést is mintha tiltanák, még is akkor és ott vetődnek el ahol csak tudnak. Ezek nem sportemberek hanem simán kifejezve gerinctelen szar alakok akik csalással akarnak előnyt szerezni, nektek meg ez az isten, ez a követendő példakép!