• levente68
    Ez szép átfogó teszteredmény, haha...

Ha power user lennél, tapasztaltál volna iOS-en is fagyást, meg fincsiségeket.
    Ha behatóan ismernéd az Android-ot, akkor meg tudnád, mennyivel több lehetőség rejlik benne. Nem akarlak rábeszélni, sokaknak nem követelmény a valóban okos telefon, csak az ítélkezést ne érezd akkor kötelességednek...

Páromnak is elég lenne egy szifon tudása, Smurfs' Village, meg Facebook, no meg telefon, SMS, de elvan azért a jóval olcsóbb S II-vel is érdekes módon és nem fagy, nem receg neki, három-négy napot elmegy egy töltéssel és még csak nem is mókoltam neki, mert nem kéri. Még azt a borzalom TW-ot se engedte, hogy lecseréljem neki... Általában restart meg akkor van, ha elfelejti tölteni, amúgy hónapokat megy neki.

De mára már én is furán nézek, ha lefagy a Note II-m, pedig aztán én túrom, van annyi tweak, meg egyéb rajta, hogy azt régebben nem bírta sokáig az akkor még nálam szolgáló S II. Mára restart nálam nagyon ritka magától, inkább én indítom újra valami azt igénylő beavatkozás miatt.