• levente68
    #30
    Jól összefoglaltad, csak ezt egy (esetünkben WinFos-os) vérpisti semmiképp nem akarja, fogja, tudja felfogni, elismerni.

    Mulattató az Omnia iderángatása :o)

    Amúgy, éppen Note II óta beszélhetünk nagyon jó működésről és jó akkuidőkről, bár ezt már S II-n is el lehetett érni, de tényleg kicsit érteni kellett hozzá, na arra sokan nem alkalmasak, kezecskéjükbe veszik, aztán egy lag-nál már tutulnak is, hogy ejj, ez szar, aztán egy a maga idejében még csak-csak jó Omnia-val hasonlítgatják elvtelenül...

    A Samu gyári állapotú csúcskészülékeire amúgy igazán a lag-on túl kevés panasz lehet, de sokan tudás nélkül túrják, naná, hogy lesz gond, arra meg aztán az ilyenek alkalmatlanok, hogy összességében nézzék a dolgokat, kiragadnak valamit, amit akár pont ők okoztak, aztán sikoltoznak, hogy szar. Na, róluk ennyit.


    HTC? Igen, más cégek beszállítójaként kezdte és nagyon jók voltak. Aztán önállóak lettek és a legjobbak voltak. Mára meg még Apple-el is lepaktáltak, hogy ki ne múljanak, de sajna egyelőre nagy hullaszag szelleme kísérti őket a saját balfaszságuk miatt is.

    Ha kicsit okosabbak lettek volna, a toszba küldik MS-t, mikor az megzsarolta őket és sarcot kért az Android-dal árult modelljeik árából. Ha akkor teljes vállszélességgel kiálltak volna az Android mellett, valamint a hülyeségeket meghagyták volna másoknak, nem tartanának itt. Sőt, ugye Apple-t is messze kellett volna küldeniük, mert velük is zsarolás révén paktáltak le, de ebből előnyük nem lett, csak az ostoba unibody ház, amin csak mosolyogni tudok, előnye minimális, hátrányait meg nem lehet kimagyarázni...

    Nem, nem temetem őket sem, de ahol tartanak, az elég szánalmas és magukat okolhatják csak miatta.


    Amúgy, hogy van ez ma, Samsung fizet-e sarcot MS-nek az Android-os telefonjai bevételéből, vagy ők megtartották a fityiszt mutatást MS-nek?